Poze si videoclipuri. Ce locuri merita a fi vazute, si ce este in apropiere?
Alte videoclipuri
Cetatea Poenari Cheile ArgesuluiCetatea Poenari se afla pe versantul sudic al Muntilor Fagaras, pe partea vestica a drumului Transfagarasean, in valea Argesului, la aproximativ 4 km de barajul lacului Vidraru. La cetate, construita pe varful unui munte, se ajunge pe trepte de beton.
Via ferrata Lednica BrestnitsaTraseele de via ferrata Lednica se afla langa pestera Saeva Dupka, aproape de localitatea Brestnitsa, in Bulgaria. Poteca care duce la via ferrata, inaugurata in 2007, porneste din parcarea pesterii, de langa un loc de odihna acoperit.
Via ferrata Pietrele Negre Muntii BihorPietrele Negre se afla in Muntii Bihor, in apropiere de Saua Vartop, la vest de aceasta. Este interesant faptul ca localnicii (daca am inteles corect) nu cunosc aceasta denumire, ci folosesc numele de Piatra Buna pentru aceasta stanca spectaculoasa.
Via ferrata Rocher de l'envers FrantaTraseul de via ferrata Rocher de l'envers se afla intr-un loc minunat, deasupra localitatii Saint-Vincent-de-Mercuze, in Franta. Cateva cascade frumoase si mari, si mai multe caderi de apa mai mici, il fac atractiv.
Via ferrata Ernesto Che Guevara ItaliaChe Guevara este cel mai lung traseu de via ferrata pe care am urcat pana acum. De la intrarea in traseu pana pe varful Monte Casale exista o diferenta de nivel de 1400 de m.
Via ferrata Echernwand Hallstatt, AustriaAm escaladat via ferrata de pe peretele de stanca Echernwand cu putin timp inainte de apusul soarelui. Acest traseu se afla deasupra unuia dintre cele mai frumoase lacuri din Austria, si deasupra orasului Hallstatt.
Via ferrata Rosina Silberkarklamm, Ramsau am DachsteinVia ferrata Rosina este cel mai dificil traseu din surducul Silberkar, are o dificultate D, si este o capodopera verticala. Dupa un scurt pod suspendat, pe care se trece paraul, continua pe peretele stancii de langa cascada, pe verticala pana la capat.
Canionul Valea lui StanValea lui Stan se afla in apropierea lacului Vidraru, la sud-vest de acesta, in Muntii Fruntii. Cei care au vizitat deja Canionul Sapte Scari vor aprecia si acest canion amenajat.
Cheile Banitei si Podul natural BanitaSe spune despre acest loc ca putini oameni stiu despre el, dar acest lucru nu este adevarat. De fapt, cei mai multi iubitori de drumetii au auzi de Cheile Banitei, au vazut fotografii facute aici, chiar daca nu toti au reusit sa ajunga aici.
Copyright © 2003-2024 Trekkingklub si prietenii. Am publicat deja 8093 poze si 90 video. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Site web realizat cu dragoste,
in Miercurea Ciuc.