Poze: Cheile Bicajelului

65042954350
65042994351
65043024352
65043084353
65043094354
65043144355
65043164356
65043174357
Pagina nr. 1, pozele: 1-8, 8 poze in total.

[ En ] - [ Hu ] - Drumetii - Cheile Bicazului
06.06.2004. Copyright © 2004 - 2024 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8077 poze si 76 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Poze atractii turistice din apropiere

Cheile Bicajelului
Cheile Bicajelului (25.06.2005 - 18 poze) la 0,17 km
Piatra Surducului
Piatra Surducului (06.06.2010 - 18 poze) la 0,44 km
Piatra Surducului este poate cel mai spectaculos loc din Cheile Bicazului. Din acest loc avem o priveliste deosebita asupra celor mai inguste si mai frumoase locuri din Cheile Bicazului: Gatul Iadului si Pridvorul Iadului.
Piatra Surducului - Cheile Bicazului
Piatra Surducului - Cheile Bicazului (16.09.2006 - 18 poze) la 0,44 km
Pesterile din Muntele Bardos - Cheile Bicazului
Pesterile din Muntele Bardos - Cheile Bicazului (14.09.2008 - 18 poze) la 0,58 km
Pestera Cascadei - Cheile Bicazului
Pestera Cascadei - Cheile Bicazului (04.10.2004 - 10 poze) la 0,64 km
Cheile Bicazului
Cheile Bicazului (01.08.2004 - 9 poze) la 0,64 km
Cascada Bicajelului - Cheile Bicajel
Cascada Bicajelului - Cheile Bicajel (06.06.2010 - 10 poze) la 0,66 km
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Via ferrata Astragalus iarna - Piatra Glodului, Munticelu la 2,64 km
Pe site-ul oficial Cheile Sugaului a fost publicata informatia despre noul traseu de tip via ferrata, denumit Astragalus. Aria protejata Natura 2000 Cheile Sugaului - Munticelu se afla in judetul Neamt, la granita cu judetul Harghita.
Traseul memorial Wild Ferenc - Suhardul Mic la 2,75 km
In ultimele zile, aceasta stire a fost prezenta pe toate canalele media, in sfarsit a fost finalizat si inaugurat noul traseu de tip via ferrata din peretele de sud-vest a Suhardului Mic. Noul traseu poarta numele de Traseul Memorial Wild Ferenc, in onoarea fostului salvator montan, scriitor de specialitate, si unul dintre fondatorii asociatiei Salvamont Gheorgheni.
Via ferrata Wild Ferenc - Suhardul Mic la 2,77 km
In timp ce prima data am parcurs noul traseu de via ferrata in mare parte in intuneric, de data aceasta am reusit sa-l parcurg ziua. Cu toate acestea, am ratat cu cateva minute apusul.

Geoobiective din apropiere

(detalii pe → geotrekking.ro)
Politele Bardosului la 0,37 km
Politele Bardosului - Cheile Bicazului
Capela Sfantul Petru si Pavel la 19,6 km. Este oarecum surprinzatoare prezenta acestei capele pe unul dintre picioarele Muntelui Iavardi, relativ departe de catunul Poiana Fagului al satului Valea Rece din comuna Lunca de Jos.
Trei Pietre la 26,74 km. Grupul de stanci calcaroase cunoscut sub numele Trei Pietre se afla pe prelungirea sudica a celei mai inalte parti a culmii principale a Munceilor Nascalatului, Muntii Hasmas.
Carta la 31,05 km. Carta timp indelungat a fost centrul Ciucului de Sus, o vreme fiind si centru administrativ, in comuna functionand vreme indelungata chiar si un spital comunal.
Stanca Piatra Soimului la 43,55 km. Promontoriul este situat in comuna care i-a imprumutat numele (anterior Calu-Iapa - Calu), la granita dintre satele Piatra Soimului-Calu si Poieni-Fundu Calului, pe stanga paraului Calu.
Stancile Malnavesz la 49,67 km. Stancile Malnavesz

Comentarii

  • Atingerea acestui obiectiv, sau a celui apropiat, Varful Tuguiata, de un alt participant la joc demonstreaza utilitatea si frumusetea jocului. Sunt locuri in tara noastra atat de interesante, din multe puncte de vedere, dar atat de putin cunoscute.
  • Multa lume la incarcat sticle cu apa miraculoasa. Ar putea fi un loc superb, daca s-ar reface piscina macar la nivelul Bailor din Danesti.
  • Relativ frumoasa vreme, mersi.
  • Dupa ce am coborat de la Stancile Turnuri am urcat pe Stanca Soimilor. Panorama te compenseaza pentru oboseala depusa la urcare.
  • Dupa indepartarea pietrelor din teava balustradei a monumentului.
  • La prima trecere de pietoni, venind dinspre Tusnad Bai, pe partea stanga a drumului, sunt amenajate izvorul si muzeul apelor minerale. Parcarea este in spatele muzeului, dar accesul este permis doar daca vii dinspre Sansimion (linie continua).
  • How did you found this cache? It is not published anywhere else, and you just registered here today.
  • Am reusit sa ajung la cetate dupa ceva peripetii, cu aceiasi caini cred. Sunt a unui localnic ce are casa undeva mai in vale si sunt foarte furiosi si neprietenosi.
  • Manastirea este o bijuterie. Am vazut la ascultare multe maici- cu drujba, cu roaba, cu lopata.
  • Am participat la un traseu organizat prin site-ul Munte si Flori, prin imprejurimile statiunii Covasna. De pe Dealul de Mijloc am coborat la calea ferata ingusta si am ajuns la statia superioara a planului inclinat.
  • Cetatea e foarte interesanta, si merita vizitata.
  • Multumesc. :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.
  • Pentru mine o harta, fie ea doar o poza Google Earth, ar trebui sa-mi ofere informatii legate de localizarea obiectivelor, a traseelor propuse pentru a fi parcurse, respectiv accesul la locatii. Rotand harta sau poza Google Earth, si ascunderea directiei nordului, ingreuneaza intelegerea informatiilor oferite, mai bine zis ma dezorienteaza.
  • Am ramas foarte uimit de peisajul sumbru din zona. Munti intregi rasi si parca tot pamantul este intors pe dos.
  • Am urcat de la Piatra Colibei (de fapt am inteles de la proprietarul restaurantului cu acelasi nume ca numele corect este Piatra cu Coliba) pana la Stanca Kossuth.
  • Acum vreo trei ani am vazut tinovul dupa o noapte in campingul de la Sfanta Ana, nevizitati de urs. Mohosul este un must have al zonei.
  • Imi pare rau ca nu am citit cum trebuie comentariile postate anterior. Am facut o gramada de poze la cetate, mai putin cu pietrele rotunde.
  • Multumim geotrekkingului, care ne-a condus la aceasta ciuperca de piatra ascunsa, caci, fiind cam departe de poteca marcata (punct galben) de pe plaiul Henterului si relativ ascunsa intr-o padurice tanara de fagi, este, de regula, neobservata de majoritatea turistilor care se multumesc cu Piatra Predicatorului (sau Piatra Egrici), aflata ceva mai jos, spre Malnas, chiar pe poteca marcata (de curand, si ea, geoobiectiv).
  • Varful Harghita Madaras este una dintre cele mai spectaculoase varfuri din cauza constructiilor religioase.I
  • Pe o vreme de toamna ca in basme, intr-un peisaj reconfortant, am ajuns la varful si monumentul Biliboc. Merita urcusul.
  • Merita cautata. IN - Breloc si pix.
  • Pacat ca nu e reconditionata. Este expusa vandalizarii.
  • Searched and founded. Lucky with my children.
  • Locatie neexploatata din punct de vedere a agrementului lacustru. Abandonata ca obiectiv turistic (motelul, drumul de coasta, electrificare), asteapta timpuri mai bune.
  • Localitatea Piatra Soimului se afla in judetul Neamt, nu in Covasna.
  • Interesante piramide.
  • Este vorba de stanca Piatra Soimului, care se afla deasupra comunei Oituz din judetul Bacau. A nu se confunda comuna Oituz, din judetul Bacau, cu localitatea omonima, satul Oituz, apartinand comunei Bretcu, din judetul Covasna.
  • Cunosc stanca inca din 2008 de cand vin aici la ski. Din vedere.
  • Descrierea traseului prin Cheile Tisitei (circuitul inchizandu-se cu ascensiunea pe Tisaru Mare), cuprinzand numeroase fotografii, poate fi citita pe Munte si Flori. muntesiflori-cheile-tisitei.
  • Urcusul de la asfalt pana la platou este unul accentuat. O fi cimitirul ultimul drum, dar aici chiar ca e capatul lumii.
  • [ Sus ↑ ]
    Copyright © 2003-2024 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Barnadu la 2,42 km, Lacu Rosu la 3,03 km, Gherman la 4,97 km, Bicaz-Chei la 5,92 km, Ivanes la 5,99 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.