Poze: Pestera Cascadei - Cheile Bicazului

65059094350
65059134351
65059164352
65059194353
65059214354
65059224355
65059234356
65059254357
Pagina nr. 1, pozele: 1-8, 10 poze in total. >>>

[ En ] - [ Hu ] - Pesteri - Cheile Bicazului
04.10.2004. Copyright © 2004 - 2024 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8093 poze si 90 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Poze atractii turistice din apropiere

Cheile Bicazului
Cheile Bicazului (01.08.2004 - 9 poze) la 0 km
Pestera Flacara - Cheile Bicazului
Pestera Flacara - Cheile Bicazului (15.01.2015 - 20 poze) la 0,14 km
Pestera Flacara - Cheile Bicazului
Pestera Flacara - Cheile Bicazului (25.06.2004 - 14 poze) la 0,14 km
Piatra Surducului
Piatra Surducului (06.06.2010 - 18 poze) la 0,27 km
Piatra Surducului este poate cel mai spectaculos loc din Cheile Bicazului. Din acest loc avem o priveliste deosebita asupra celor mai inguste si mai frumoase locuri din Cheile Bicazului: Gatul Iadului si Pridvorul Iadului.
Piatra Surducului - Cheile Bicazului
Piatra Surducului - Cheile Bicazului (16.09.2006 - 18 poze) la 0,27 km
Pesterile din Muntele Bardos - Cheile Bicazului
Pesterile din Muntele Bardos - Cheile Bicazului (14.09.2008 - 18 poze) la 0,61 km
Cheile Bicajelului
Cheile Bicajelului (25.06.2005 - 18 poze) la 0,64 km
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Piatra Poienii, belvedere nord-est - Cheile Bicazului la 0,8 km
De pe punctul de belvedere situat deasupra peretelui nord-estic al Pietrei Poienii din Cheile Bicazului, putem vedea de la o inaltime de 300 m varsarea paraului Bicajel in Bicaz. Podul Ungurilor este ascuns sub brazi. Drumul serpuieste prin Gatul Iadului, intre Peretele Bardos si Piatra Surducului.
Cascadele de pe paraul Lapos - Cheile Bicazului la 1,32 km
Unul dintre obiectivele turistice mai putin cunoscute ale Cheilor Bicazului, accesibile pe un traseu nemarcat, este seria de cascade de pe paraul Lapos. Paraul Lapos curge intre Piatra Cupas si Piatra Bardos, formand inainte de a se varsa in Paraul Bicaz, sub Piatra Altarului, cascade spectaculoase.
Via ferrata Astragalus iarna - Piatra Glodului, Munticelu la 2,03 km
Pe site-ul oficial Cheile Sugaului a fost publicata informatia despre noul traseu de tip via ferrata, denumit Astragalus. Aria protejata Natura 2000 Cheile Sugaului - Munticelu se afla in judetul Neamt, la granita cu judetul Harghita.

Geoobiective din apropiere

(detalii pe → geotrekking.ro)
Piatra Surducului la 0,27 km
Piatra Surducului
Muntele lui Simon la 35,79 km. Muntele lui Simon (974m) este un munte pitoresc in apropiere de Piatra Neamt, cu acces relativ usor de la Sanatoriul TBC, respectiv manastirea Bisericani.
Baia O-saros la 26,91 km. Primaria Borsec a dat in functiune pe 27 octombrie 2012 baia de tratament cu apa minerala, reconstruita dupa modelul uneia demolata in anii 50.
Vechiul cimitir evreiesc la 28,92 km. Desi este situat pe teritoriul actualei comune Lunca de Jos (catunul Valea Mare, comuna Lunca de Jos), cimitirul a apartinut comunitatii evreiesti din Ghimes-Faget.
Popasul cu priveliste la 21,22 km. Pornind din Izvoru Muresului pe traseul turistic marcat cu cruce rosie, urcand pe drumul de langa padure spre varful Arama Neagra, ajungem pe o frumoasa poiana de munte.
Muntele Mihai la 46,62 km. Pe versantul nordic al muntelui Mihai se afla o partie de schi, de categorie grea, dotata cu teleschi.

Comentarii

  • Iata coordonatele intersectiei despre care e vorba in comentariul anterior. Le-am trimis si sub forma unui punct auxiliar, dar poate n-au ajuns.
  • Primul animal mergea (sarea la fiecare pas de jos in sus) foarte tantos (mandru). Coarne mari cu siguranta nu avea.
  • Si daca ursul nu doarme, iar tu tocmai explorezi pestera din Piatra Zimbrului din apropiere? Si te intalnesti in incinta pesterii sus-mentionate, fata in fata cu ursul, ce faci?
  • Tura din septembrie s-a nimerit sa fie intr-o sambata frumoasa, dupa prima fulguiala din an. Am ajuns pe Gropsoarele plecand de la Muntele Rosu, trecand pe La Rascruce si ne-am intors cu un ocol pe la cabana Ciucas.
  • O tura de platou pe varful Madaras ce nu implica un efort prea mare.
  • Multa lume la incarcat sticle cu apa miraculoasa. Ar putea fi un loc superb, daca s-ar reface piscina macar la nivelul Bailor din Danesti.
  • Lacul Filigeni nu a secat, si pentru un timp oarecare, va ramane lac. Este alimentat de un paraias permanent.
  • Cand am fost, debitul era foarte mic si vegetatia zvantata, de am reusit sa urc pe culmile cele mai inalte. Chiar si asa, frumusetea este deosebita.
  • Varful Harghita Madaras este una dintre cele mai spectaculoase varfuri din cauza constructiilor religioase.I
  • La prima trecere de pietoni, venind dinspre Tusnad Bai, pe partea stanga a drumului, sunt amenajate izvorul si muzeul apelor minerale. Parcarea este in spatele muzeului, dar accesul este permis doar daca vii dinspre Sansimion (linie continua).
  • Era o excursie foarte interesanta noaptea. Ne intoarcem data viitoare ziua ca sa facem fotografii.
  • Prima data am incercat sa ajung pe varful Peleaga in data de 19 septembrie 2007. Muntele insa nu mi-a permis sa ajung acolo, intre Coltii Pelegii si varf o cornisa impiedicand inaintarea.
  • Castelul se poate vizita in fiecare zi, primul grup intra la 10:15, iar ultimul la 18:15. Vizita cu ghid dureaza aproximativ o ora, si costa 20 de lei pe cap de adult.
  • Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli. Recomandam publicarea pozelor cu latimea sau inaltimea minima de 640 pixeli.
  • Apreciez pe cei ce se incumeta sa o parcurga. De sus totul e frumos, strajuita de Costila si Coltii Morarului, dar cand vezi ce serpentine are cararea.
  • Apa buna si rece intr-o zi calda de iunie. Merita toti banii locatia propusa, si pentru setea sufletului, si pentru setea trupului.
  • Probabil sunt 4 caprioare (datorita taliei). Doar daca ai vazut ca primul individ avea cornite, atunci este vorba despre un tap.
  • Atingerea acestui obiectiv, sau a celui apropiat, Varful Tuguiata, de un alt participant la joc demonstreaza utilitatea si frumusetea jocului. Sunt locuri in tara noastra atat de interesante, din multe puncte de vedere, dar atat de putin cunoscute.
  • Am depus geokretul geokopacz03.
  • Am lasat un fluier rosu si un micro sd card de 512 mb cu harta romaniei 3d free de pe openmaps preinstalata. Asa ca cine nu are sa-i foloseasca.
  • Foarte interesanta locatia, super idee.
  • Oare ce gandesc taximetristii din apropierea Portii Schei despre noi? Cred ca se distreaza de minune, in timp ce asteapta clientii.
  • Se poate ajunge pana in apropiere de turn cu o masina de teren, in rest pe jos. In comuna trebuie urmarite indicatoarele cu inscriptia Kilato.
  • Drumul de la Bolatau prin padure este in stare buna, cu ceva urme de exploatare a lemnului. Se termina la Piatra cu ceaun, asa ca nu puteti rata locatia.
  • Descrierea traseului prin Cheile Tisitei (circuitul inchizandu-se cu ascensiunea pe Tisaru Mare), cuprinzand numeroase fotografii, poate fi citita pe Munte si Flori. muntesiflori-cheile-tisitei.
  • Ca si Caldarea Mare, si aceasta are un ce suficient de interesant care sa te faca sa tot stai pe ganduri privind-o. Oare cum de are curbura atat de perfecta?
  • Întrucat geobiectivul este intitulat Valea Uzului si cum se gasesc putine date despre acest catun, merita sa le mentionam pe cele aflate si in ideea ca vor fi completate de cei care stiu sau gasesc mai multe informatii.Ca localitate, prima mentiune de care avem cunostinta dateaza din 1898 ca tinand de Sanmartin.
  • Am trecut si pe aici, facand traseul din jurul pesterii Ladas.
  • Harabeck si Iris (UC Team). In Travel bug.
  • Foarte frumos fotoreportaj. Poti sa ne dai amanunte legate de posibilitatea de a vizita interiorul palatului.
  • [ Sus ↑ ]
    Copyright © 2003-2024 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Barnadu la 1,95 km, Lacu Rosu la 3,65 km, Gherman la 4,35 km, Bicaz-Chei la 5,33 km, Ivanes la 5,52 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.