Poze: Brana Caprelor - Muntii Bucegi

64096614800
64096634801
64096644802
64096674803
64096684804
64096694805
64096704806
64096714807
Pagina nr. 1, pozele: 1-8, 16 poze in total. >>>

[ En ] - [ Hu ] - Drumetii - Muntii Bucegi
02.09.2012. Copyright © 2012 - 2024 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8077 poze si 75 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Poze atractii turistice din apropiere

Bucsoiul Mare, Varful Omu - Muntii Bucegi
Bucsoiul Mare, Varful Omu - Muntii Bucegi (10.08.2005 - 24 poze) la 0,53 km
Varful Omu, capre negre - Muntii Bucegi
Varful Omu, capre negre - Muntii Bucegi (20.07.2006 - 18 poze) la 1,78 km
Varful Omul, Valea Cerbului - Muntii Bucegi
Varful Omul, Valea Cerbului - Muntii Bucegi (22.06.2003 - 17 poze) la 2,51 km
Ciubotea-Scara - Muntii Bucegi
Ciubotea-Scara - Muntii Bucegi (23.07.2005 - 24 poze) la 2,8 km
Poiana Ciubotea - Varful Scara - Varful Omu - Stana din Gaura. Ciubotea Meadow - Scara Peak - Omu Peak - Stana din Gaura.
Stanca Mecetul Turcesc - Muntii Bucegi
Stanca Mecetul Turcesc - Muntii Bucegi (21.07.2006 - 6 poze) la 2,91 km
Obarsia Ialomitei - Muntii Bucegi
Obarsia Ialomitei - Muntii Bucegi (02.09.2004 - 14 poze) la 3,17 km
Sfinxul Pisica - Muntii Bucegi
Sfinxul Pisica - Muntii Bucegi (21.07.2014 - 8 poze) la 3,42 km
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Cheile Rasnoavei - Via ferrata mare la 10,32 km
Cel mai primejdios, dar totodata unul dintre cele mai frumoase trasee de via ferrata din Romania, respectiv Europa de Est, se afla in Cheile Rasnoavei, Muntii Postavaru.
Cheile Rasnoavei - Via ferrata mica la 10,35 km
In ultimele zile a nins, astfel incat am escaladat cele doua trasee de via ferrata din Cheile Rasnovului in conditii de iarna. In timp ce partea de jos a traseului cu dificultate extrema Via ferrata mare era uscata, in partea superioara am gasit deja zapada si gheata.
Statiunea de schi - Poiana Brasov - Muntii Postavarul la 14,21 km
Soare stralucitor si senzatie de Austria pe partiile impecabile ale paradisului de schi Poiana Brasov deasupra Brasovului. Baie de soare, cafea si bauturi racoritoare pe terasa cabanei Julius Römer.

Geoobiective din apropiere

(detalii pe → geotrekking.ro)
Brana Caprelor la 0,01 km
Brana Caprelor
Tancul Ascutit la 4,33 km. Tancul Ascutit
Acul din Valea Urzicii la 21,52 km. Acul din Valea Urzicii, Piatra Craiului.
Izvoarele Gradistei la 14,4 km. Izvoarele Gradistei
Stancile din Valea Cheii la 18,09 km. In apropierea iesirii din Cheia Pisicii, in Valea Cheii putem intalnii formatiuni stancoase interesante.
Cascadele Izvoras la 14,66 km. Cascadele Izvoras

Comentarii

  • Multumesc. :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.
  • Cetatea e foarte interesanta, si merita vizitata.
  • In text apare scris incorect Doftana, corect este Dofteana. Exista o lista oficiala a ariilor protejate, rezervatiilor naturale, pe care Dealul Dracoaia nu apare.
  • Pentru mine o harta, fie ea doar o poza Google Earth, ar trebui sa-mi ofere informatii legate de localizarea obiectivelor, a traseelor propuse pentru a fi parcurse, respectiv accesul la locatii. Rotand harta sau poza Google Earth, si ascunderea directiei nordului, ingreuneaza intelegerea informatiilor oferite, mai bine zis ma dezorienteaza.
  • Intr-o zi cu ploaie am fost sus si pe Tampa. Oricat de intunecat si neprietenos era vremea, peisajul m-a recompensat.
  • Lucrarile de restaurare au fost desfasurate de catre fundatia Mihai Eminescu Trust din Sighisoara, in colaborare cu consiliul local si asociatia composesorala din Plaiesii de Jos, respectiv voluntari locali, cu sprijinul financiar Horizon Foundation. In caz ca mai ajungeti in zona, de la izvorul Feherko porneste poteca Tomlohozo, pe care se poate ajunge pe creasta principala a muntilor Ciucului, aproape de varful Ciutacos.
  • Great view.
  • Apa buna si rece intr-o zi calda de iunie. Merita toti banii locatia propusa, si pentru setea sufletului, si pentru setea trupului.
  • Nu puteam s-o ratez :). Acum cativa ani am vazut o foarte frumoasa expozitie cu pictura lui Munkacs Mihaly in acest castel (acum muzeu).
  • Locatie neexploatata din punct de vedere a agrementului lacustru. Abandonata ca obiectiv turistic (motelul, drumul de coasta, electrificare), asteapta timpuri mai bune.
  • Multumita comentariului anterior am reusit sa adunam cateva informatii despre fortificatia de pe Dealul Beleu. In perioada 1940-1944 Ungaria a edificat Linia Arpad.
  • Locatia este situata intr-o zona de atractie turistica. Amenajarea microhidrocentralelor nu a afectat peisajul, dar nici nu a electrificat zona.
  • Pe atunci conducatorii erau in frunte. Azi se codesc.
  • Prima data am incercat sa ajung pe varful Peleaga in data de 19 septembrie 2007. Muntele insa nu mi-a permis sa ajung acolo, intre Coltii Pelegii si varf o cornisa impiedicand inaintarea.
  • Relativ frumoasa vreme, mersi.
  • Locatia Esterului pare a fi stabilita (de arheologi) pe dealul de vizavi de Gura Dobrogei (Tasli Bair). Am fost vara aceasta pe acolo si am vazut ceea ce au scos arheologii la iveala.
  • E vorba de versantul opus intrarii in tunel, adica cel aflat in spatele stalpului cu marcaj din a 2-a imagine. Nu e tumulus pentru ca ar atrage atentia, nici de o groapa acoperita cu pietre pentru ca eu insumi sunt satul de scormonit printre pietre dupa geocache-uri.
  • Locatia este pe malul drept al raului Uz. Copacul nu mai este, dar radacinile da.
  • Statiunea balneoclimaterica Sovata ne-a asigurat niste locuri nemaipomenite, interesante, cum sunt si lacurile Verde si Rosu. Deasupra lacului Verde, in versant, putin mai sus, am avut o panorama superba deasupra Sovatei.
  • Din scurt? Am anuntat tura acum o luna, pe data de 23 februarie.
  • Manastirea este o bijuterie. Am vazut la ascultare multe maici- cu drujba, cu roaba, cu lopata.
  • Cascada Varciorog este situata in perimetrul comunei Arieseni in apropiere de localitatea Vanvucesti la o altitudine de 1090 m. Un drum forestier de circa 4 km ne conduce la cascada Varciorog de la drumul national DN75, unde exista si un indicator.
  • Este cea mai accesibila si cea mai vizitata cascada din Romania, cel putin asa se spune. Din povestile familiei am inteles ca la sfarsitul anilor '60 debitul a fost micsorat de stancile carate de o avalansa.
  • Searched and founded. Lucky with my children.
  • O tura de platou pe varful Madaras ce nu implica un efort prea mare.
  • La coborarea de pe muntele Harghita Madaras, spre Madaras, am cautat pe ghicite acest obiectiv. In zona infrastructura turistica se dezvolta bine (energie electrica, drumuri, cazari), dublata fiind de agricultura (activa, nu abandonata ca in multe alte locuri).
  • Multumim geotrekkingului, care ne-a condus la aceasta ciuperca de piatra ascunsa, caci, fiind cam departe de poteca marcata (punct galben) de pe plaiul Henterului si relativ ascunsa intr-o padurice tanara de fagi, este, de regula, neobservata de majoritatea turistilor care se multumesc cu Piatra Predicatorului (sau Piatra Egrici), aflata ceva mai jos, spre Malnas, chiar pe poteca marcata (de curand, si ea, geoobiectiv).
  • In drum spre Piatra Mesei, am vizitat piscina aflata in paragina, si cele doua izvoare cu apa minerala de la Baile Madicea. Cele doua izvoare sunt foarte interesante, deoarece au fost captate de sub nivelul paraului, si trecute prin apa paraului intr-un inel de beton.
  • Trimit un zoom al fotografiei pe care se vede mai bine situatia blocului in cauza.
  • In breloc Turkiye, out zero. Pot spune ca toate sunt in regula.
  • [ Sus ↑ ]
    Copyright © 2003-2024 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Paraul Rece la 6,79 km, Azuga la 7,37 km, Busteni la 7,5 km, Simon la 8,82 km, Sohodol la 8,93 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.