Poze: Babele de pe Muntele Cocora - Muntii Bucegi

64076114800
64076124801
64076134802
64076144803
64076154804
64076164805
64076174806
64076184807
Pagina nr. 1, pozele: 1-8, 12 poze in total. >>>

[ En ] - [ Hu ] - Drumetii - Muntii Bucegi
04.08.2014. Copyright © 2014 - 2024 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8093 poze si 90 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Poze atractii turistice din apropiere

Sfinx, Babele - Muntii Bucegi
Sfinx, Babele - Muntii Bucegi (11.08.2005 - 6 poze) la 1,89 km
Valea Jepilor - Muntii Bucegi
Valea Jepilor - Muntii Bucegi (11.08.2005 - 12 poze) la 2,26 km
Valea Doamnele - Muntii Bucegi
Valea Doamnele - Muntii Bucegi (21.07.2006 - 12 poze) la 2,88 km
Pestera Ialomitei - Muntii Bucegi
Pestera Ialomitei - Muntii Bucegi (01.09.2004 - 17 poze) la 2,93 km
Cascada Urlatoarea - Muntii Bucegi
Cascada Urlatoarea - Muntii Bucegi (13.05.2005 - 8 poze) la 3,27 km
Costila, Caraiman - Muntii Bucegi
Costila, Caraiman - Muntii Bucegi (11.08.2005 - 18 poze) la 3,27 km
Valea Sugarilor - Muntii Bucegi
Valea Sugarilor - Muntii Bucegi (21.07.2006 - 5 poze) la 3,41 km
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Cheile Rasnoavei - Via ferrata mare la 17,46 km
Cel mai primejdios, dar totodata unul dintre cele mai frumoase trasee de via ferrata din Romania, respectiv Europa de Est, se afla in Cheile Rasnoavei, Muntii Postavaru.
Cheile Rasnoavei - Via ferrata mica la 17,5 km
In ultimele zile a nins, astfel incat am escaladat cele doua trasee de via ferrata din Cheile Rasnovului in conditii de iarna. In timp ce partea de jos a traseului cu dificultate extrema Via ferrata mare era uscata, in partea superioara am gasit deja zapada si gheata.
Statiunea de schi - Poiana Brasov - Muntii Postavarul la 20,99 km
Soare stralucitor si senzatie de Austria pe partiile impecabile ale paradisului de schi Poiana Brasov deasupra Brasovului. Baie de soare, cafea si bauturi racoritoare pe terasa cabanei Julius Römer.

Geoobiective din apropiere

(detalii pe → geotrekking.ro)
Babele de pe Cocora la 0,01 km
Babele de pe Cocora
Baraj Valea Rea la 48,59 km. Baraj Valea Rea
Refugiul Saua Batrana la 6,07 km. Refugiul Saua Batrana
Cabana Ciucas la 39,23 km. Cabana Ciucas se afla in inima Masivului Ciucas, pe Piciorul Chirusca al Varfului Ciucas, la 1595 m altitudine.
Printre pini la 37,68 km. Printre pini - Sanpetru
Poteca Printesei la 16,61 km. Poteca de promenada a printesei Martha Bibescu este un traseu de plimbare, cu grad usor de dificultate, care porneste din curtea interioara a Muzeului Cinegetic Posada.

Comentarii

  • Usor de pus mana pe ea :-).
  • Datorita noului drum, au devenit accesibile pentru omul de rand locuri, pentru care alta data trebuia sa mergi mult pe jos. Eu am ajuns aici intr-o zi de duminca.
  • La monument se poate ajunge si cu masina. Una care suporta drumurile de pamant, din satul Nicoresti sau Oituz.
  • Várhányásnak este o forma gramaticala a denumiriii de Várhányás. Inseamna a cetatii (Várhányás).
  • Nice.
  • Am reusit sa ajung la cetate dupa ceva peripetii, cu aceiasi caini cred. Sunt a unui localnic ce are casa undeva mai in vale si sunt foarte furiosi si neprietenosi.
  • Era o excursie foarte interesanta noaptea. Ne intoarcem data viitoare ziua ca sa facem fotografii.
  • Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta. S-a mai rupt si sunt multe cazaturi, iar accesul pana in apropierea primei cascade este mai dificil.
  • Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park. Toate investitiile s-au facut in detrimentul padurii de conifere.
  • Lacul Filigeni nu a secat, si pentru un timp oarecare, va ramane lac. Este alimentat de un paraias permanent.
  • Aceste concretiuni le cunosc de mic copil, la fel si locul, dar niciodata nu am remarcat cat de multe sunt in aceasta zona si cat de frumoase sunt. Multumesc pentru o plimbare de sfarsit de noiembrie cu soare.
  • Pentru cina (cu gratar si mititei, adica ca de obicei la dugheana preferata) si concert, un mic ocol, pe langa gara, doar era in drum. Deja era intuneric.
  • Oare ce gandesc taximetristii din apropierea Portii Schei despre noi? Cred ca se distreaza de minune, in timp ce asteapta clientii.
  • Pe canicula am preferat urcusul cu aer conditionat, 4x4 si muzica in surdina. Drum accesibil si dinspre Caraclau spre stalpii metalici de energie electrica.
  • Imi pare rau ca nu am citit cum trebuie comentariile postate anterior. Am facut o gramada de poze la cetate, mai putin cu pietrele rotunde.
  • Statiunea balneoclimaterica Sovata ne-a asigurat niste locuri nemaipomenite, interesante, cum sunt si lacurile Verde si Rosu. Deasupra lacului Verde, in versant, putin mai sus, am avut o panorama superba deasupra Sovatei.
  • Searched and founded. Lucky with my children.
  • Dupa ce am coborat de la Stancile Turnuri am urcat pe Stanca Soimilor. Panorama te compenseaza pentru oboseala depusa la urcare.
  • In drum spre Piatra Mesei, am vizitat piscina aflata in paragina, si cele doua izvoare cu apa minerala de la Baile Madicea. Cele doua izvoare sunt foarte interesante, deoarece au fost captate de sub nivelul paraului, si trecute prin apa paraului intr-un inel de beton.
  • Asaltul final a fost un succes. In ciuda tehnicilor de camuflare folosite de inamic, fortificatia nu a rezistat prea mult ofensivei noastre.
  • Ca ofiter in rezerva, am retrait clipele de adrenalina ce ti le ofera anumite arme din cadrul Armatei, asa cum este Aviatia. Cinste celor care au ridicat acest monument deosebit in amintirea aviatorilor nostri militari din cadrul Bazei 71 Aeriene din Campia Turzii.
  • Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Desi am pornit la 7:30 de jos, am pierdut mult timp cu pozele, cu lacul, asa ca la 13:30 am fost sus prin Strunga Dracului.
  • Traseul La Tunele din Cheile Nerei este superb, greu de descris in cuvinte. Si cum eu nu sunt un prea bun narator, va invit sa-l faceti si sa va convingeti singuri.
  • Multumita comentariului anterior am reusit sa adunam cateva informatii despre fortificatia de pe Dealul Beleu. In perioada 1940-1944 Ungaria a edificat Linia Arpad.
  • Multumim geotrekkingului, care ne-a condus la aceasta ciuperca de piatra ascunsa, caci, fiind cam departe de poteca marcata (punct galben) de pe plaiul Henterului si relativ ascunsa intr-o padurice tanara de fagi, este, de regula, neobservata de majoritatea turistilor care se multumesc cu Piatra Predicatorului (sau Piatra Egrici), aflata ceva mai jos, spre Malnas, chiar pe poteca marcata (de curand, si ea, geoobiectiv).
  • Am participat la un traseu organizat prin site-ul Munte si Flori, prin imprejurimile statiunii Covasna. De pe Dealul de Mijloc am coborat la calea ferata ingusta si am ajuns la statia superioara a planului inclinat.
  • Din neglijenta am consemnat ca distanta din capatul Negulestilor pana la Cascada Duras 8-9 km. Corect, este vorba despre 6-7 km.
  • Am fost si inainte de renovare, cat si dupa renovare. Chiar daca totul pare fortat, e bine ca au dat atentie acestui obiectiv istoric, si repus in valoare.
  • Am mai fost la Sancraiu, dar despre acest pod vechi de piatra nu am stiut. Podul se afla la capatul satului, dupa o mica curba dubla, si dupa cativa metri parcursi in albia paraului.
  • Catarat si cache la sfarsitul saptamanii.I
  • [ Sus ↑ ]
    Copyright © 2003-2024 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Poiana Tapului la 5,18 km, Busteni la 5,82 km, Sinaia la 7,58 km, Azuga la 8,73 km, Dobresti la 12,02 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.