Poze: Muzeul trovantilor - Costesti

64014464800
64014474801
64014484802
64014494803
48014506404
64014534805
Pagina nr. 1, pozele: 1-6, 16 poze in total. >>>

Excursii - Muntii Capatinei
Copyright © 2013 - 2025 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8167 poze si 136 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Atractii turistice din apropiere

Culele de la Maldaresti
Culele de la Maldaresti la 5,61 km
In satul Maldaresti, la 4 km sud de orasul Horezu, se afla o filiala a Muzeului Judetean Valcea, Complexul Muzeal Culele de la Maldaresti, organizata pe seama culelor Greceanu si Duca si aflata in incinta casei memoriale IG Duca.
Troita de la confluenta Cheia-Comarnice
Troita de la confluenta Cheia-Comarnice la 12,37 km
La Schitul Pahomie, de sub culmea Builei-Vanturarita, se ajunge, urmand, spre final, drumul forestier de pe valea Cheia, dar parasindu-l la confluenta acesteia cu paraul Comarnice, de unde se continua pe un brat al drumului precizat.
Buila-Vanturarita
Buila-Vanturarita la 12,62 km
Vanturarita Mare, 1885 m, este cel mai inalt varf al masivului Buila, aflat in judetul Valcea.
Piramidele de la Slatioara
Piramidele de la Slatioara la 14,7 km
Martori ai eroziunii apei, temperaturii si vantului asupra unor strate relativ slab cimentate formate din pietrisuri si nisipuri, piramidele de la Slatioara, ca si cele de pe acelasi masiv deluros Magura Slatioarei, dar de la Stroiesti, sau celelalte de pe Maguricea Slatioarei, ofera un spectacol ce nu trebuie pierdut, eroziunea generatoare fiind activa si continua.
Brana Caprelor - Cheile Cheii
Brana Caprelor - Cheile Cheii (40 poze) la 15,52 km
Cheile Cheia
Cheile Cheia la 15,52 km
Cheile Cheia, situate in Parcul National Buila-Vanturarita, Muntii Capatinii, sunt unele dintre cele mai inguste si salbatice sectoare de chei din tara.
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Cheile Cheii - Parcul National Buila-Vanturarita, Muntii Capatanii
Cheile Cheii - Parcul National Buila-Vanturarita, Muntii Capatanii la 14,99 km
Cheile Cheii se afla in Parcul National Buila-Vanturarita, in Muntii Capatanei. Este unul dintre cele mai frumoase si salbatice canioane din Romania.
Cheile Oltetului - Muntii Capatanii
Cheile Oltetului - Muntii Capatanii la 23,96 km
Am vrut sa mergem la schi in statiunea Ranca, care se afla langa drumul Transalpina, in muntii Parang. Din pacate, cantitatea mica de zapada nu a fost favorabila pentru schi, asa ca pe drumul de intoarcere am cautat altceva de facut.
Via ferrata Pantera Roz - Baia de Fier
Via ferrata Pantera Roz - Baia de Fier la 25,19 km
In zona localitatii Baia de Fier din judetul Gorj, pe stanca de deasupra Pesterii Muierii si pe cealalta parte a drumului au fost amenajate mai multe trasee de via ferrata. In acel moment (2018), erau in total sapte.

Alte locuri

Via ferrata Casa Zmeului (Castelul Zanelor) Vadu Crisului 236.61 km away
La sud de Vadu Crisului, in Muntii Padurea Craiului, se afla Defileul Vadu Crisului, o portiune a raului Crisul Repede ingustata intre pereti de stanca. In Evul Mediu, aici se desfasura o intensa activitate de transport cu pluta, aici trecea transportul de sare si lemn catre Ungaria.
Via ferrata Siega Surducul Silberkar, Ramsau am Dachstein 835.48 km away
Via ferrata Siega, avand o dificultate de C/D, este poate cel mai putin interesant traseu, dintre cele trei din Surducul Silberkar (Silberkarklamm). Asta, desigur, nu inseamna ca nu este o via ferrata buna, doar ca celelalte doua sunt si mai bune.
Via ferrata Dachstein Gams Krippenstein, Obertraun am Hallstättersee 838.91 km away
Dachstein Gams este un traseu nou de via ferrata, amenajata pe Krippenstein. Acest traseu are trei parti: Himmeleck (A/B), Gams (C), si Nordwand (E).
Via ferrata Spirala Muierilor, Creasta Pesterii, Marea Crapatura Baia de Fier 25.47 km away
Poate cea mai interesanta via ferrata dintre traseele de via ferrata din zona Baia de Fier este Spirala Muierilor. Dupa ce am parcurs-o, pot spune ca este a doua cea mai palpitanta via ferrata din Romania, dupa Via ferrata Mare de la Rasnov.
Canionul Valea lui Stan iarna 48.77 km away
Valea lui Stan este foarte spectaculoasa si in timpul iernii. Totodata, daca paraul este inghetat, iar gheata este acoperita de un strat de zapada, parcurgerea canionului devine mult mai rapida si mai usoara.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2003-2025 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Costesti la 1,15 km, Negrulesti la 1,68 km, Varatici la 2,21 km, Tomsani la 2,21 km, Bogdanesti la 2,7 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat in Miercurea Ciuc trekkingklub.