Poze: Varfurile Oncesti, Batrana, si Rozdesti

64088924800
48088956401
64088984802
64089004803
64089014804
64089024805
Pagina nr. 1, pozele: 1-6, 30 poze in total. >>>

Drumetii - Muntii Cindrel
11.08.2012. Copyright © 2012 - 2025 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8151 poze si 109 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Atractii turistice din apropiere

Varful Rozdesti
Varful Rozdesti la 0 km
Varful Rozdesti
Varful Oncesti - Muntii Cindrel
Varful Oncesti - Muntii Cindrel la 6,71 km
Varful Oncesti (1720 m) din muntii Cindrel se inalta deasupra statiunii Paltinis.
Gura Raului
Gura Raului la 12,15 km
Barajul de la Gura Raului, situat la aproximativ 3 km de localitate, este un baraj artifical cu scopul principal de a alimenta cu apa orasul Sibiu, comunele Gura Raului, Cristian, Sura Mare, Ocna Sibiului si Selimbar.
Rosen Garten
Rosen Garten la 17,25 km
Padurea de langa refugiul Rosen Garten construit in 1979.
Calcarele cretacice de la Cisnadioara
Calcarele cretacice de la Cisnadioara la 20,02 km
Calcarele cretacice de la Cisnadioara sunt considerate monument al naturii cu valoare paleontologica.
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Cheile Oltetului - Muntii Capatanii
Cheile Oltetului - Muntii Capatanii la 45,7 km
Am vrut sa mergem la schi in statiunea Ranca, care se afla langa drumul Transalpina, in muntii Parang. Din pacate, cantitatea mica de zapada nu a fost favorabila pentru schi, asa ca pe drumul de intoarcere am cautat altceva de facut.
Pestera Bolii - Banita
Pestera Bolii - Banita la 46,52 km
Pestera Bolii se afla la 6 km distanta de Petrosani, spre nord, pe drumul care leaga tara Hategului de Valea Jiului. Pe aici trece calea ferata, care leaga cele doua parti ale judetului Hunedoara, si care are 66 de curbe si 8 tuneluri.
Cheile Banitei si Podul natural Banita
Cheile Banitei si Podul natural Banita la 47,19 km
Se spune despre acest loc ca putini oameni stiu despre el, dar acest lucru nu este adevarat. De fapt, cei mai multi iubitori de drumetii au auzi de Cheile Banitei, au vazut fotografii facute aici, chiar daca nu toti au reusit sa ajunga aici.
Via ferrata Loreley si Pantera Roz - Baia de Fier
Via ferrata Loreley si Pantera Roz - Baia de Fier la 47,33 km
Vizavi de Pestera Muierii, pe versantul stancos de pe partea opusa a drumului, se afla traseul de via ferrata Loreley (B/C, aproximativ 100 m diferenta de nivel si lungime). Din partea superioara a acestuia se ramifica traseul Pantera Roz (A/B/C, aproximativ 200 m lungime, aproximativ 50 m diferenta de nivel).
Via ferrata Spirala Muierilor, Creasta Pesterii, Marea Crapatura - Baia de Fier
Via ferrata Spirala Muierilor, Creasta Pesterii, Marea Crapatura - Baia de Fier la 47,44 km
Poate cea mai interesanta via ferrata dintre traseele de via ferrata din zona Baia de Fier este Spirala Muierilor. Dupa ce am parcurs-o, pot spune ca este a doua cea mai palpitanta via ferrata din Romania, dupa Via ferrata Mare de la Rasnov.

Comentarii

  • Constatam ca e al doilea scunzis publicat de noi, dupa cel de la Castrul Arutela din judetul Valcea, pazit de un sarpe.
  • Am trecut si pe aici, facand traseul din jurul pesterii Ladas.
  • Multumesc. :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.
  • Foarte interesant locul si ansamblul bailor.
  • In drum spre Piatra Mesei, am vizitat piscina aflata in paragina, si cele doua izvoare cu apa minerala de la Baile Madicea. Cele doua izvoare sunt foarte interesante, deoarece au fost captate de sub nivelul paraului, si trecute prin apa paraului intr-un inel de beton.
  • Imi pare rau ca nu am citit cum trebuie comentariile postate anterior. Am facut o gramada de poze la cetate, mai putin cu pietrele rotunde.
  • Întrucat geobiectivul este intitulat Valea Uzului si cum se gasesc putine date despre acest catun, merita sa le mentionam pe cele aflate si in ideea ca vor fi completate de cei care stiu sau gasesc mai multe informatii.Ca localitate, prima mentiune de care avem cunostinta dateaza din 1898 ca tinand de Sanmartin.
  • Scriitorul Orbán Balázs, cel care a cutreierat fiecare localitate, ruina si raritate naturala din Secuime, foloseste forma Rabsonné. Deasemenea si poetul Áprily Lajos.
  • Castelul se poate vizita in fiecare zi, primul grup intra la 10:15, iar ultimul la 18:15. Vizita cu ghid dureaza aproximativ o ora, si costa 20 de lei pe cap de adult.
  • Si daca ursul nu doarme, iar tu tocmai explorezi pestera din Piatra Zimbrului din apropiere? Si te intalnesti in incinta pesterii sus-mentionate, fata in fata cu ursul, ce faci?
  • [ Sus ↑ ]
    Copyright © 2003-2025 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Paltinis la 6,83 km, Crint la 13,74 km, Rau Sadului la 14,79 km, Gura Raului la 15,86 km, Fantanele la 16,62 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.