Poze: Tura cu bicicleta - Harghita Madaras

64024944800
64024964801
64024974802
64025004803
64025014804
64025074805
64025114806
64025124807
Pagina nr. 1, pozele: 1-8, 16 poze in total. >>>

[ En ] - [ Hu ] - Drumetii - Muntii Harghita
20.05.2006. Copyright © 2006 - 2024 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8093 poze si 90 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Poze atractii turistice din apropiere

Harghita Madaras
Harghita Madaras (04.07.2004 - 10 poze) la 0 km
Piatra Mica a Bufnitei - Harghita Madaras
Piatra Mica a Bufnitei - Harghita Madaras (18.03.2012 - 18 poze) la 1,49 km
Cascada Paraului Saritor - Muntii Harghita
Cascada Paraului Saritor - Muntii Harghita (05.06.2011 - 18 poze) la 1,5 km
Harghita Racu - Muntii Harghita
Harghita Racu - Muntii Harghita (08.04.2008 - 12 poze) la 2,94 km
Varful Harghita Siculeni si Coltul Tesit
Varful Harghita Siculeni si Coltul Tesit (14.06.2009 - 10 poze) la 4,99 km
Ciupercile de piatra de pe platoul Harghita Ciceu
Ciupercile de piatra de pe platoul Harghita Ciceu (05.10.2009 - 12 poze) la 5,89 km
Pe partea vestica a platoului Harghita-Ciceu gasim niste formatiuni interesante de stanca, care sunt asemanatoare unor ciuperci uriase de piatra. Locul prezinta o panorama deosebita spre valea paraului Varghis, respectiv creasta Mihaihovos - Muntele Ascutit.
Stancile Malnavesz
Stancile Malnavesz (11.07.2009 - 18 poze) la 6,16 km
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Via ferrata iarna - Varful Seii la 1,4 km
Daca am retinut bine, aceasta este deja a sasea oara cand urc pe traseul de via ferrata amenajat pe stancile varfului Seii, in apropiere de Harghita Madaras. Desi prognoza meteo anunta vreme frumoasa, peisajul este acoperit de un cer innorat.
Via ferrata Harghita-Madaras la 1,43 km
Filmare de amator pe Harghita Madaras, tinand o camera sport in mana in masina, si pe casca pe traseul escaladat. Am urcat pentru prima data in viata pe un traseu de via ferrata pe Stanca Seii, aproape de statiunea de schi Harghita Madaras. Am fost captivat imediat de aceasta activitate.
Lacul Nimanui - Miercurea Ciuc la 17,68 km
Trecerea timpului (time lapse), amurg la Lacul Nimanui. Miercurea Ciuc si muntele Sumuleu pot fi vazute in fundal.

Geoobiective din apropiere

(detalii pe → geotrekking.ro)
Varful Harghita Madaras la 0,13 km
Harghita Madaras este una dintre cele mai populare partii de schi din Transilvania. Muntele Harghita este cea mai lunga si cea mai tanara parte a lantului neoeruptiv din Carpatii Orientali, varful cel mai inalt fiind Varful Madaras (1801 m).
Sancraieni la 25,82 km. Sancraieni este prima comuna a Ciucului de Jos, spre sud, dupa Miercurea-Ciuc.
Varful Soiul Mare la 47,65 km. Soiul Mare, sau Gura Muntelui, cu cei 1553 m ai sai, este cel mai inalt varf al Muntilor Ciucului.
Capul Fagului la 27,04 km. Capul Fagului
Ciucsangeorgiu la 33,51 km. Aceasta capela, pomenita si in descrierea facuta comunei Ciucsangeorgiu, se afla pe Dealul Posa, asa cum este specificat in denumirea maghiara a capelei.
Lacul Ursu la 41,5 km. Lacul Ursu - Sovata

Comentarii

  • Este vorba de biserica din Copsa Mare (nu Mica - cum apare din greseala in text). Multumesc.
  • Multumesc. :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.
  • La Iisus se ajunge pe o alee prin stanga. Se trece podul de lemn, se deschide poarta si se continua pe alee.
  • Era o excursie foarte interesanta noaptea. Ne intoarcem data viitoare ziua ca sa facem fotografii.
  • Lucrarile de restaurare au fost desfasurate de catre fundatia Mihai Eminescu Trust din Sighisoara, in colaborare cu consiliul local si asociatia composesorala din Plaiesii de Jos, respectiv voluntari locali, cu sprijinul financiar Horizon Foundation. In caz ca mai ajungeti in zona, de la izvorul Feherko porneste poteca Tomlohozo, pe care se poate ajunge pe creasta principala a muntilor Ciucului, aproape de varful Ciutacos.
  • Ca si Caldarea Mare, si aceasta are un ce suficient de interesant care sa te faca sa tot stai pe ganduri privind-o. Oare cum de are curbura atat de perfecta?
  • Trimit un zoom al fotografiei pe care se vede mai bine situatia blocului in cauza.
  • Locatia ofera un moment de ragaz, un strop de apa rece, incanta ochiul si da sperante. La stalp este un punct de rascruce, spre Sandru, Nemira Mare sau Dofteana.
  • Am cautat aproape o jumatate de ora printre copaci si pietre, dar nimic. GPS-ul avea semnal foarte slab sau deloc pe acolo asa ca mai mult la plezneala.
  • Ca ofiter in rezerva, am retrait clipele de adrenalina ce ti le ofera anumite arme din cadrul Armatei, asa cum este Aviatia. Cinste celor care au ridicat acest monument deosebit in amintirea aviatorilor nostri militari din cadrul Bazei 71 Aeriene din Campia Turzii.
  • De data asta nu erau ursii in zona. Am putut s-o cautam.
  • O locatie foarte frumoasa unde as fi ramas o zi intreaga si tot nu m-as fi plictisit. O salina dotata cu de toate.
  • De aceasta data am abordat urcarea pe drumul nou amenajat fata de alta data cand am urcat cu un autobuz ce gafaia din toate bujiile si pocneau toate pistoanele. Chiar daca efortul a fost sustinut, a meritat.
  • Chiar acolo sunt mai multe copaci rupte in doua, Istvan.
  • Am urcat de la Piatra Colibei (de fapt am inteles de la proprietarul restaurantului cu acelasi nume ca numele corect este Piatra cu Coliba) pana la Stanca Kossuth.
  • Multumita comentariului anterior am reusit sa adunam cateva informatii despre fortificatia de pe Dealul Beleu. In perioada 1940-1944 Ungaria a edificat Linia Arpad.
  • Searched and founded. Lucky with my children.
  • Iata coordonatele intersectiei despre care e vorba in comentariul anterior. Le-am trimis si sub forma unui punct auxiliar, dar poate n-au ajuns.
  • Pentru a gasi usor lacul, venind, invers decat cum este descris traseul in prezentarea obiectivului, recomandam accesarea link-ului recomandat. Unde veti gasi si o harta a traseului.
  • Zbuciumel, nu fi suparat. Azi, pe malul Somesului, ne-ai devansat pe toti.
  • 1 Inghiti sec, saluti politicos, si intri. Sper ca ai obrazul destul de gros, pentru ca s-ar putea sa primesti niste palme.
  • Am reusit sa ajung la cetate dupa ceva peripetii, cu aceiasi caini cred. Sunt a unui localnic ce are casa undeva mai in vale si sunt foarte furiosi si neprietenosi.
  • Foarte interesanta locatia, super idee.
  • In drum spre Racos am strabatut Bogata, apoi Dopca si am ajuns in Mateiasi. Am vazut un monument al eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial, case vechi (construite in jurul anului 1890) si unele mai noi cu un fel de blazon pe fatada.
  • Un weekend superb la Pestera Sugau, baietii de treaba, ospitalieri.
  • Întrucat geobiectivul este intitulat Valea Uzului si cum se gasesc putine date despre acest catun, merita sa le mentionam pe cele aflate si in ideea ca vor fi completate de cei care stiu sau gasesc mai multe informatii.Ca localitate, prima mentiune de care avem cunostinta dateaza din 1898 ca tinand de Sanmartin.
  • Este un loc splendid. Merita din plin timpul pierdut pentru a vedea ceva deosebit.
  • In breloc Turkiye, out zero. Pot spune ca toate sunt in regula.
  • How did you found this cache? It is not published anywhere else, and you just registered here today.
  • Am ajuns la biserica fortificata din Viscri in ultimul moment, deoarece din cauza unei pauze de masa, biserica este inchisa intre orele 14 si 16. Am reusit totusi sa vizitez biserica si sa fac cateva poze frumoase.
  • [ Sus ↑ ]
    Copyright © 2003-2024 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Harghita-Bai la 8,63 km, Desag la 8,97 km, Izvoare la 9,68 km, Liban la 11,4 km, Sicasau la 11,41 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.