Videoclipuri cu locatii din apropiere
Via ferrata iarna - Varful Seii la 6,63 km
Daca am retinut bine, aceasta este deja a sasea oara cand urc pe traseul de via ferrata amenajat pe stancile varfului Seii, in apropiere de Harghita Madaras. Desi prognoza meteo anunta vreme frumoasa, peisajul este acoperit de un cer innorat.
Via ferrata Harghita-Madaras la 6,64 km
Filmare de amator pe Harghita Madaras, tinand o camera sport in mana in masina, si pe casca pe traseul escaladat. Am urcat pentru prima data in viata pe un traseu de via ferrata pe Stanca Seii, aproape de statiunea de schi Harghita Madaras.
Lacul Nimanui - Miercurea Ciuc la 14,89 km
Trecerea timpului (time lapse), amurg la Lacul Nimanui. Miercurea Ciuc si muntele Sumuleu pot fi vazute in fundal.
Cheile Varghisului iarna la 20,11 km
Am pornit sa admir stalagmitele de gheata din Cheile Varghisului. Daca cineva ajunge aici la sfarsitul iernii, poate observa stalagmite de gheata de un metru inaltime in partea de intrare a Pesterii Mari de la Meresti (cunoscuta astazi sub numele de Pestera Orban Balazs).
Alte locuri
Pestera Devetashka Devetaki 356.04 km away
Pestera Devetashka se afla in Bulgaria, langa satul Devetaki. Dupa portalul de intrare de 30 m x 35 m, urmeaza o sala imensa, deschisa, cu latimea de 110 m si lungimea de 359 m.
Via ferrata Hias Silberkarklamm, Ramsau am Dachstein 907.41 km away
Via ferrata Hias din Surducul Silberkar (Silberkarklamm) este primul traseu dintre cele trei de aici, si probabil, cel mai usor traseu de parcurs. Doua poduri suspendate si cateva portiuni mai grele fac traseul mai interesant, dar cu adevarat impresionant datorita privelistii cheilor inguste.
Pestera Vadu Crisului 242.23 km away
Pestera Vadu Crisului, cu o lungime totala de peste 1000 m, se afla in spectaculosul defileu al Crisului Repede. Este formata dintr-o galerie lunga, usor meandrata, care in prima parte pe langa nivelul activ mai are si un nivel superior, fosil.
Pestera Hotilor (Tolvajos) Apata 45.93 km away
Pestera Hotilor, situata in Defileul Oltului de la Racos, se afla la izvorul paraului Tepeu. Din apa izvorului carstic, care iese din pestera, provine una dintre ramurile paraului.