Atractii turistice din apropiere
Cascada Putnei la 0,03 km
Cascada Putnei (Saritoarea Putnei) a fost declarata Monument al Naturii in anul 1973, cand au fost realizate primele amenajari pentru vizitare.
Cheile Tisitei la 1,56 km
Cheile Tisitei este o rezervatie de tip mixt (hidrogeomorfologic, forestier, floristic, faunistic si de peisaj).
Tunelul Mare din Cheile Tisitei la 4,24 km
Tunelul Mare este punctul terminus al segmentului cel mai frecventat din traseul turistic amenajat, ce porneste din localitatea Lepsa.
Videoclipuri cu locatii din apropiere
Cascadele de la Cariera Velnita - Targu Ocna la 35,42 km
Pornind de la cariera Velnita, un drumet montan obisnuit cu explorarea si terenul greu, va descoperi un adevarat paradis de cascade. In partea superioara a carierei, se unesc vaile a doua parauri.
Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc la 55,32 km
In muntii Bodoc, la vest-sudvest de varful Henter, gasim o formatiune stancoasa, care a fost sculptata de eroziune in forma de ciuperca, numita Piatra Predicatorului. Stanca cu o inaltime de 2 metri probabil si-a primit numele de la preotii maghiari pagani, care odinioara tineau predici aici.
Lacul Nimanui - Miercurea Ciuc la 79,86 km
Trecerea timpului (time lapse), amurg la Lacul Nimanui. Miercurea Ciuc si muntele Sumuleu pot fi vazute in fundal.
Alte locuri
Partia Ski Gyimes Lunca de Sus 82.23 km away
Partia de schi Ski Gyimes se afla in Lunca de Sus, imediat langa drumul principal. Are o lungime de 800 m, iar diferenta de nivel este de 160 m.
Dyavolski Most (Podul Diavolului) Ardino 493.69 km away
Podul Diavolului (in bulgara Dyavolski Most, in turca Sheytan Kyupriya) se afla in canionul raului Arda, nu departe de orasul Ardino, la nord de acesta, in Bulgaria. A fost construit la inceputul secolului al XVI-lea, intre 1515 si 1518, de un arhitect pe nume Dimitar, pe ruinele unui pod roman anterior.
Via ferrata din Peretele Zanelor Vadu Crisului 333.52 km away
In Vadu Crisului, in Muntii Padurea Craiului, pe malul drept al Crisului Repede, puteti gasi cea mai noua, in ordine cronologica a cincea ruta de via ferrata din Transilvania, de tip nou. Nu consider aici potecile traditionale asigurate, potecile alpine partial asigurate cu cablu de fier, sau canioanele echipate cu scari si punti de fier.